Condoleanceregister

Lieve mensen,

Tijdens de Peru-Bolivia-reis november 2010, georganiseerd door Karel & Caroline van Huffelen, heeft het reisgezelschap op 1 december 2010 een busongeluk gehad. De bus waarin 33 mensen zaten is in botsing gekomen met een vrachtwagen.  Er zijn meerdere doden te betreuren, Karel van Huffelen was één van hen.

In de mail stromen vele reacties binnen. Ons hart en onze gedachten zijn bij de overledenen, de (gewonde) overlevenden en de familie/vrienden die in onzekerheid verkeren. In dit condoleanceregister heeft u de gelegenheid uw deelneming tot uitdrukking te brengen.
 

Ik denk vaak aan jullie

Lieve Caroline,
Jij en Karel hebben ons leven veranderd door jullie boeken. Letterlijk en figuurlijk. Ik hoop dat het beter met je gaat, dat je de trauma's een plaats hebt kunnen geven.

Het is zo weer december, het is dan al weer een jaar geleden dat het onvoorstelbare plaats vond. Ik ken je niet, jij kent mij niet.. Misschien moet ik zeggen dat we elkaar nooit stoffelijk hebben ontmoet.

Ik wil je door dit berichtje laten weten dat mijn man en ik je nog altijd dankbaar zijn en Karel ook. Ooit schreef ik je eens: "Als je me ooit nodig hebt ben ik er voor je". Dat is nog steeds zo!

harte groet
Gerry Zaremba

Condoleance..

Lieve Caroline...ik hoorde dit vreselijke nieuws pas een paar dagen geleden van een vriendin van mij.
Ik (en die vriendin) hebben jullie jaren geleden ontmoet in Glastonbury Abbey...(bij het altaar in de Lady Chapel).
We hebben toen mooie momenten en tips uitgewisseld.
Een paar jaar later ben ik nog eens bij een lezing van jullie geweest over jullie bijzondere reizen naar Peru en dergelijke.
Ondanks het feit dat we verder eigenlijk geen contact meer hebben gehad wilde ik je langs deze weg toch heel veel sterkte wensen met dit verlies.
Heel veel liefde,licht en kracht wens ik je toe.

Eddy Ophelius

Carel en Caroline

Hallo,
ik heb ooit een lezing van jullie gevolgd. Zo ook heb ik dat schitterende dikke boek van jullie. Jullie twee op het podium.....de ene chanelde.......de ander nam het op. Dit alles met veel humor begeleid.
Ik sprak over jullie met een collega, ik voelde me blij.......totdat de collega zei;"maar weet je het dan niet'. NEE

Nu weet ik het en vanuit deze plek. Caroline heel veel liefde wijsheid en kracht gewenst.
hartelijke groet,
van een andere JIJ

Medeleven...

Lieve Caroline,

Medio juli 2009 ontmoette ik jou en Karel in een groep van jullie reisgenoten aan de voet van de Montsegur waarbij ik liefdevol werd opgenomen in een huwelijksritueel van 2 prachtige mensen uit jullie groep. Ik voelde de kracht van Karel en openheid hoe ik deelgenoot mocht zijn van julie groep en ritueel waarbij we nadien nog met z'n allen gebak hebben gegeten. Nu pas lees ik met afschuw dat Karel er niet meer is. Ik wens je heel veel sterkte, liefde en kracht toe in het dragen van dit grote verlies...

Lieve groet van,

Anne-Jan de Jong
Amsterdam, 12 juni 2011

Stil

Lieve Caroline,
Ik ben er stil van. Zowel van jullie ongeluk, als hoe ik hier terecht gekomen ben.
Vorig jaar heb ik wel gehoord over een busongeluk in Peru... Vond het vreselijk voor degenen die het overkomen is. Kende er niemand van. Is het verdwenen op de achtergrond zoals met meer berichten over ongelukken uit binnen- en buitenland.

Eind maart jullie boek 'Op weg naar meesterschap' gekocht. Namen kwamen me ergens bekend voor. Maar volgens mij niet door het verkeersongeval.

Afgelopen dagen kwam er een vriendin logeren en vertelde over een bekende van haar die ook in de bus zat, en heel erg met revalideren bezig is. Gister ging ze terug. 's Avonds waren we bij iemand die vertelde over iemand die zij kende en er ook bij betrokken was.

Van ochtend ben ik voor het eerst in jullie boek gaan lezen. Lees dat jullie een volgend boek willen schrijven. Ik ben daar benieuwd naar, kijk op jullie website en ontdek dan pas dat het ook om jullie ongeluk ging.....

Lieve Carolien en ook alle andere betrokkenen,
innige deelnemeing en heel veel sterkte met jullie revalidatie en verwerking van hartverscheurend ongeluk. Alsof de tijd stilstaat, een rib uit je lijf.
Still................
it happened,
has happened,
zo onverwachts

Veel liefde en innerlijke kracht,
Joke

Caroline, Geconduleerd met

Caroline,
Geconduleerd met dit vrselijk verlies,
Ik wens je alle sterkte en liefde toe.
Een compliment voor jullie werk wat jullie al deze jaren hebben verzet:
Jullie zijn helden, Voor eeuwig.
Webmaster Dichterbijdanooit, Rich.

ongeloof...

Door interesse kwam ik terecht op deze site. En zelfs ik schrok erg toen ik het bericht las, na jullie foto gezien te hebben en opgemerkt te hebben dat er zo'n mooie krachtige uitstraling vanuit ging. Ongelofelijk hoe zo iets abrupt kan gebeuren, ik zal er waarschijnlijk nooit bij kunnen. Heel veel liefde en kracht gewenst.
Miriam

Caroline, Ik werd als het

Caroline,
Ik werd als het ware geleid naar jullie boek, op weg naar meesteschap, die ik gisteren kocht.
Het was zo hartverwarmend dat ik naar jullie op zoek ben gegaan op het net. Jullie stralen en dacht, wow, wat een koppel! Ik was diep geschokt bij het bericht die ik las. Ik kan er met mijn menselijke geest niet bij en kan me niet voorstellen wat je meemaakt. Maar mijn hart gaat wel naar je uit. Ik struur u ontzettend veel liefde toe ook al hebben we mekaar (nog) niet ontmoet..
Chantal

heel veel sterkte allemaal,

heel veel sterkte allemaal, ik zal aan een ieder van jullie denken en jullie liefde, kracht en healing sturen.

ontdaan

Beste Caroline,

Nu pas lees ik het vreselijke bericht. Ik ben er ontdaan van. Ik heb jullie járen geleden ontmoet en zie jullie nog voor me. Een liefdevolle eenheid. Een prachtige bijeenkomst in België waar een indrukwekkende man uit Peru was, Jorge Louis van het Titicaca meer. Zijn eerste keer in Europa, maar hij stond er zeker en krachtig. We liepen met de groep naar buiten, waar een prachtige regenboog was. Jorge spreidde zijn armen en ontving het hemelse geschenk. Later heb ik hem zelf in Peru in Puna opgezocht. Een bijzondere man!
Ik hoop dat je ook je armen kunt spreiden en de liefde en steun van Karel uit de hemel mag ontvangen. Heel veel sterkte.

Hartelijke groet, Ingrid

condoleance

Lieve Caroline,

Je kent mij niet, maar ik heb eens een telefoongesprek gehad met Karel in verband met de nieuwsbrief die jullie geplaatst hadden over nadelige gevolgen van wireless internet en dect telefoons.
Het bericht van het overlijden van je man hoorde ik tijdens de laatste bijeenkomst van bewustzijn in Zutphen en schokte me.
Ik wil je mijn medeleven betuigen en wens je veel sterkte bij het verwerken van dit grote verlies en moed om je leven verder te gaan.

Alle goeds,

Faride Varkevisser

Zijn

Lieve Caroline,

dankbaar voor wat was, dankbaar voor wat los gemaakt is. Alle sterkte en hernieuwde moed voor jou, laat jouw zon weer schijnen.

Lieve groeten,
Huub Koning

kaarsjes

Lieve Caroline

Je zal me niet kennen ,ik heb jullie slechts 2x gezien, echter ook de avond in Soest voor jullie vertrek. Jullie maakten veel indruk op me. Heb jullie boeken gelezen. Je schreef er nog een mooie boodschap in, Caroline. Blijf aan je denken en zal vanavond weer een kaarsje voor je opsteken. Sterkte.

warme groet Cobi van der Loo

Vertrouwen

Beste Caroline,

Een paar jaar geleden, bij een lezing in Leersum, heb ik jullie ontmoet.
Wat heeft het ongeluk, dat jullie is overkomen, diepe indruk gemaakt.
Vanuit de grond van mijn hart wens ik je nu kracht en vertrouwen toe om te dragen wat je nu te dragen en te verdragen hebt.

Hartelijke groet,
Nienke

Caroline veel goeds wensen.

lieve Caroline, Sinds een aantal jaren ontvang ik de nieuwsbrief. Was op de hoogte van de reizen en had er 'iets' mee. Toen ik op het nieuws hoorde van het busongeval kreeg ik het akelige gevoel dat het jullie reis was en dat vreselijke gevoel klopte.
In je laatste bericht vertel je hoe het voor je is en hoe onzeker e.e.a. nog is. Met Karel is er een zeer bijzonder mens heengegaan. Door het lezen van de boeken had ik het gevoel hem een beetje te kennen.
Voor jou is het leven nu zonder je maatje. Lichamelijk ga je weer herstellen en met vele lieve en trouwe mensen om je heen om de draad weer op te pakken.
Ik wens je veel licht en liefde,
IJbelina Werkhoven
Harlingen

Condoleance

Dag Caroline,
Wij hebben elkaar meerdere malen ontmoet en ik was steeds onder de indruk van jullie gedrevenheid en ook jullie organisatietalent. In het anti-stralingswereldje maakten jullie veel indruk, ook al zijn de vorderingen nog zo traag, tergend traag zelfs. Door het ongeluk was ik eigenlijk helemaal perplex. Ik hoop dat je weer wat op krachten komt en vooral, dat je geestkracht doorgaat. Wij hebben in dit leven een taak die volbracht moet worden, voorzover we daarvoor de tijd krijgen, zo ervaar ik dat tenminste. En bij jullie was dat ook heel sterk. Ik moet natuurlijk "is" zeggen, want ik wens je alle kracht toe om ermee door te gaan, op je eigen manier. We zullen elkaar weer eens ontmoeten. Het schrijverswereldje is niet zo groot.
Gerrit Teule, den Haag.
www.elektromagnetischekracht.nl

ik de dochter van elvira provoost

ik wens je erg veel sterkte ik heb begrepen dat je nu thuis bent en daar dag en nacht geholpen/verzorgd word
bij mijn weten helpt een collega van de creche uit nijverdal mariet ook mee
op welke dagen komt ze bij je
misschien kan ik een x met haar mee komen of dat ik alleen mag komen of je bellen
met vriendelijke groeten lidia prins flederus dochter van elvira smeenk provoost

Lieve Caroline, Een erg late

Lieve Caroline,

Een erg late reactie vanuit Zuid Frankrijk maar ik was niet op de hoogte van dit register. sMorgens hoorde ik het vreselijke nieuws via de radio en wist ogenblikkelijk dat het jullie betrof, dat werd ´s avonds ook bevestigd. Ik had nog zo kort geleden met jullie een heel gezellig en inspirerend etentje gehad in het Tolhuis in sHeerenberg, jullie vertlde mij binnenkort te gaan verhuizen. Ik had mij ook voorgenomen mee op reis te gaan, helaas zakelijk paste het niet. Het lezen van de boeken heeft mij veel extra inzicht gegeven en ik ben blij dat wij tot elkaar zijn gekomen.
Carolien ik ben heel erg begaan met jou en hoop dat je qua gezondheid weer snel de jonge oude bent, met het verlies van Karel condoleer ik je maar ben zeker dat jullie band ewig blijft bestaan.
´sMorgens loop ik met de hond langs de zee en dank dan en groet Karel, een fijne man! Helaas....Hans Spangenberg

Heel veel sterkte

Lieve Caroline,

We hoorden vandaag van onze buurman, dat er een tijdje geleden een busongeluk in Peru
was geweest, waarvan hij dacht dat jullie dat waren omdat zijn vrouw bij "toeval" de nieuwsbrief had ontvangen. Wat een schok en hoe intens verdrietig dat jullie op deze van elkaar gescheiden zijn. We moeten nu weer denken aan onze tijd met jullie samen op de lezingen,
waarin we veel goede informatie hebben uitgedragen.
We hopen dat je en alle naasten heel veel steun en liefde mogen ontvangen voor de tijd
die komen gaat!

Heel veel sterkte,

Ramon en Miranda

Hulp voor gewonde bus-ongeluk

Raul Tomaylla zat ook bij Caroline en Karel in de bus. Hij heeft nu als gevolg van het bus-ongeluk ondermeer trombose in zijn been, waardoor hij niet kan werken. Mieke JEGEN, heeft een rekeningnummer (later ook een IBAN-NUMMER voor Belgische mensen zoals ik en andere buitenlandse mensen) doorgegeven om Raul te helpen. In België en Nederland is het normaal dat de meeste mensen zijn verzekerd voor medische kosten, in Peru is dit niet gebruikelijk. Mieke Jegen heeft niet iedereen kunnen bereiken, maar ik denk dat veel mensen die willen helpen op deze site kijken. Stort een klein bedragje als u wilt, hij heeft het geld hard nodig. Luister naar uw hart en als dit berichtje u aanspreekt, help hem dan alstublieft . Hart-elijk dank, Mirjam.

Condoleance

Lieve Caroline, weet dat heel veel mensen steun hebben aan jou en Karels initiatieven, niet in de laatste plaats ook aan jullie utstekende publicaties. Ik heb even kort met jullie gecorrespondeerd in de zomer - ik gaf wat tegengas over 9-11 - maar ben jullie website steeds blijven volgen, en ben zeer onder de indruk van het hele gebeuren. Als lichtwerkers weet je dat de ziel onsterfelijk is en dat jullie ooit weer bij elkaar zullen komen; hopelijk zal dit besef je helpen, jullie activiteiten ergens in de komende tijd weer te hernemen, uiteaard met vele hulp.

Veel sterkte de komende tijd!

Maarten

mijn diepste medevoelen met karel's overlijden

ik hoorde via e-mail van het tragische voorval in december,en hoewel jullie me tot dan toe nog niet bekend waren,kreeg ik met oudejaar in joia in de katharenstreek in de bib van freddy en lisette,jullie boek van maria magdalena en de schijnheiligen heel spontaan in handen,en ik begon e rdirect in te lezen,en thuis kocht ik me het boek,om er verder in te gaan.ik ben zelfs daar ter plekke naar plekjes geweest die in het boek stonden (kerkje van san sebastian),maar ik ben vooral blij met de voedingsbodem die het boek me biedt,en ook een kennis van jullie mocht ik in joia even begroeten nl bruno(een lieve zachtaardige man die voor me meer in wezen aansprak dan de energie van het centrum joia zelf,waar ik het juist aan vreugde ontbrak,gelukkig zal bruno in het najaar mensen rondleiden op diverse krachtplekken in de streek en ik vergelijk zonder karel gekend te hebben,hem energetisch aanvoelend,van een zelfde zachtheid en integer-zijn.
vrede en liefde en licht wens ik je toe caroline
luc caboot

overlijden Karel

Lieve Caroline,

Wij hebben elkaar ongeveer 8 jaar geleden ontmoet in het huis van jullie uitgever Pepiet in Frankrijk.
Jullie vertelden over jullie reizen terwijl Karel in een wit gewaad stond te koken. Karel straalde zoveel innerlijke rust uit dat ik daaraan nog vaak heb gedacht.Het maakte indruk op mij.
Het eerste wat ook in mij opkwam, toen ik het tragische bericht van Karels overlijden in de Shield las: Karel gaat in al zijn innerlijke rust verder met zijn taak, maar nu aan gene zijde. Hij heeft daar een taak, hij is daar nodig. Het zal moeilijk voor je zijn dat Karel nu op een ander niveau dicht bij je is omdat je hem niet kan aanraken. Maar dat hij bij je is is zeker. Ik wens je veel kracht in de verwerking met deze ingrijpende gebeurtenis.
Veel liefs Betty Vetter

condoleance

Lieve Caroline,

Nu fysiek gescheiden van je maatje, maar verbonden voor altijd. Jullie blijven Eén.
Ik wens jou heel veel licht , liefde en kracht om verder te gaan. Ik weet, dat je moedig bent.
Jullie zijn regelmatig in mijn hart en in mijn gedachten, verbonden met Peru, waar ik met jullie zo'n prachtige reis heb mogen maken.
Ik wens jou en de andere gewonden een spoedig herstel. Cariline, we komen elkaar weer tegen.
Willem Westerhof.

Zielemaatje

Lieve Caroline,
Wat moet het afschuwelijk zijn om je zielemaatje te verliezen.
ik wens je nogmaals veel sterkte.
liefs,
Natasja

Condoleance

Lieve Caroline

Ik heb zojuist in je nieuwsbrief gelezen wat er is gebeurd, ik wist dit helemaal niet. Ik heb ook lang niets gehoord en weet nu de reden. Op de eerste plaats van Harte Gecondoleerd met het vreselijke verlies, wat zul je Karel missen. Ik hoop voor jou dat je weer vlug beter zult worden ondanks de pijn en het verdriet. Gelukkig heb je veel lieve mensen om je heen die je er zeker doorheen zullen slepen. Heel veel sterkte wensen jou

Ans en Kees

Karel, Een man met een voorbeeldfunctie.

Lieve Caroline,
Door de ruimte heen leven wij met jou mee. In gesprekken en in gedachten zijn wij dicht bij jou, Karel en jullie reisgenoten. Het was altijd heerlijk jullie te ontmoeten. En dat zal in de toekomst met jou zo blijven. Je spontaniteit en enthousiasme maar ook je kracht en wat jullie samen hebben neergezet in reizen, lezingen en boeken, heeft regelmatig bewondering bij ons opgewekt. In dankbaarheid ontvingen wij jullie nieuwsbrieven. Wij zijn er van overtuigd dat zulke wakkere mensen als jullie nodig zijn in de maatschappij. Dat Karel is overgegaan op de reis in zijn geliefde Peru, brengt ons nog meer bij onze innerlijke stilte.
Tegelijkertijd betreuren wij ten zeerste het heengaan van Karel. Wij vertrouwen erop dat Karel in het licht is en wij wensen jou veel liefde, warmte en kracht.
Titia Kremer
Vierhouten

gecondoleerd

Lieve Caroline,

Heel veel sterkte met de verlies van Karel. Ik ben geschokt dat hij je heeft verlaten. Vergeet niet dat hij aan de overkant achter je staat.
Zijn boek lijkt mij heel interessant te zijn, ik heb het nog niet gelezen. Ik weet via boeken van Gerrit Teule dat gsm schadelijk is.
Liefs,
Kartini

Lieve Caroline, Ik ken jullie

Lieve Caroline,

Ik ken jullie uit de creatie dagen bij John Kalse en heb jullie met interesse gevolgd daarna.
Ontsteltenis, waarom gaan de dingen zoals ze gaan?
Ik had er geen woorden voor, dus stilte tot op heden
Ik wens je heel veel sterkte en licht
liefs,
Natasja

Sterke en Beterschap toegewenst

Beste Caroline,

Veel sterkte en beterschap toegewenst. Je weet dat je Karel weer terug zult zien als de tijd daar is...

Hartelijke Groet,

Paul

Persoonlijk heb ik jullie

Persoonlijk heb ik jullie nooit ontmoet, maar wat ik van jullie gelezen heb vind ik erg inspirerend. Gewoon doen wat voelt dat gedaan moet worden. Dank voor het voorbeeld en wat jullie betekenen voor het grote geheel.
Veel sterkte Caroline.

Fried Koenders

zo triest

Lieve caroline,

Veel sterkte in deze moeilijke momenten. Somewhere over the rainbow...

Love and Light,

Grace , Jan and Olivia

Veel Licht en Liefde gewenst aan jou Carolien.

Lieve Carolien,

Jullie boek heeft steeds in mijn rugzak gezeten, tijdens de reis door Peru met mijn maatje William.
10-10-2010, na 4 dagen Incatrail, Moray, Titicacameer en zoveel andere mooie krachtplaatsen, die we bezochten, keek ik steeds even in jullie boek om onze ervaringen te vergelijken.
Onvoorstelbaar wat er gebeurt is.
Heel veel sterkte en beterschap gewenst!!!

Jeanne

Lieve Caroline, Ongelooflijk

Lieve Caroline,

Ongelooflijk wat jou en Karel is overkomen. Onvoorstelbaar dat Karel
er in het fysieke niet meer is. Hij was zo n mooi mens.

Ik wens je heel veel Licht en Liefde toe om verder te kunnen gaan en
een nieuwe relatie met Karel in de sferen op te bouwen.

Heel veel liefs en sterkte, Marianne

Reis

Lieve Caroline,

Hoewel ik jullie nooit persoonlijk heb ontmoet, maar wel een boek van jullie heb gelezen, wat me zeer aansprak, was het een grote schok voor me om te lezen over het ongeluk.
Ik wens je dan ook heel veel sterkte in deze moeilijke periode.
Een mooi mens is heengegaan.

Veel liefs en liefde

Jeanne

Licht en Liefde

Licht en Liefde voor Caroline en dierbaren van Karel.
Margot

Truly Sorry

Lieve Caroline,

Ik zit in het verre Zuid-Afrika en zit te kijken naar Peru-Bolivia sites en opeens zie ik jullie site en lees over deze vreselijke gebeutenis. Ik wil jouw zeggen dat ik eebn bevoorrechte mens ben omdat toen ik nog ik Nederland woonde jou en Karel heb mogen ontmoeten in Heerlen bij de Rousch. Ik stuur jou heel veel icht en liefde gedurende deze moeilijke tijd en sorry dat ik nu pas reageer - ik zie het nu pas.
Wij zullen Karel nooit vergeten.
Heel veel LIEFDE toegewenst.

Hari Om

Radha Karin
Zuid Afrika

Licht groet

Beste Caroliene,
Ik wens jou en je naasten veel sterkte bij het heen gaan van Karel. Het zijn raadsels van het lot wanneer een geliefde zo onverwachts van je genomen wordt. Of dit in handen was van een hogere lotsbestemming of dat het aan het lot toegevoegd wordt moet ik helaas open laten.
Karel was een lieve, enrgieke en optimistische man, die voor velen een voorbeeld was als mens, zoals die zich in de toekomst verder mag vormen.

Een vriendelijke en warme groet van jan v gils

Condoleances

Een grote schok ging door me heen. Zelf door Peru gereisd hebbend sta je er niet bij stil dat er iets mis kan gaan. Hopelijk zijn de overledenen in goede handen van de spirits.

Richard van Ruiten

good luck for the next run

oprechte deelneming, lieve mensen-die-het-wezen-mens-een-warm-hart-toedragen. ondanks het feit dat ik jullie nooit gekend heb was ik me er bewust van, op het moment dat ik het in de metro las zolang geleden, dat jullie geen betere plek hadden kunnen kiezen voor het "heengaan".

want alhoewel lineaire tijd in het hier en nu wat betekent, in het 'daar en altijd' is het een non-factor die alleen het (door de ziel zelf) geplande in-, of uitstapmoment bepaald.

hulde aan de zielen die zo doordacht na hun (schijnbaar enorme) kennisaanwas hun nieuwe locatie vonden! ik zie er naar vooruit hen in toekomstige tijden te ontmoeten, en door hen onderwezen te worden in hun (toekomende, doch nu al wezende) maya-zijn. (en wie zij ook altijd zijn geweest)

herby rietveld

Het heengaan

Lieve Caroline,
Ik ken je nog uit de tijd met Amorah Quan Yin en Kiara Windrider,

Woorden schieten te kort. Ik wens je alle steun van alle niveaus om door te gaan op je lichtpad.
Heel veel liefs Monique

Ik zal nooit vergeten dat ik

Ik zal nooit vergeten dat ik jullie voor het eerst ontmoette in Lier: jullie beider bevlogenheid was zó sterk en inspirerend. Jouw liefdevolle verbinding met boven, die met behulp van Karel zo mooi (en praktisch) vertaald werd naar "beneden".... De schok dat Karel dit niet meer in den lijve zal kunnen doen is enorm. Toch weet ik zeker dat jullie werk door zal gaan. Het zal een heel andere lading krijgen, en het zal wennen zijn voor je, maar hij zal zíjn werk nog beter kunnen doen, en jij daardoor jouw zieletaak....
Ondanks dit hoger weten, voel ik ook verzet en kan me voorstellen dat voor jou, Caroline, het verzet -naast het enorme verdriet- nog groter zal zijn. Geef het tijd, en dan zullen jullie beiden jullie nieuwe vorm van samenwerking vinden. Jullie verbintenis is eeuwig en verenigt beide werelden.

Sterkte!

Sanna v. Tets-Jonkhart

wat erg

Lieve Caroline en Karel,

Wat erg om zo uit elkaar te worden getrokken te worden. Alle
spiritualiteit ten spijt, wat zal het een pijn doen.

Heel veel sterkte.

Harm
Au Bout du Monde

mijn medewensen

Mijn diepste warmte vanuit het hart gaat uit naar Karel en Caroline. Wens jullie veel licht warmte en veel kracht bij het terugkijken. Veel liefde voor jullie met mijn gedachten ben ik bij jullie. Veel liefs
Dimi

LICHT, MOED EN KRACHT

Lieve Caroline,

gecondoleerd met 't overlijden van je levenspartner Karel. Vaak las ik jullie interessante nieuwsbrieven waarin ik bevlogenheid en diepgang heb ervaren. Bedankt daarvoor. Caroline, ik wens jou voor nu en in je verdere leven heel veel licht, kracht en moed toe vanuit 't hele universum en van je dierbaren die om je heen staan om dit verlies te kunnen dragen. Karel, een goede reis voor jou toegewenst in 't Licht ,
Liefs van Francine

Dank, Karel, voor jouw

Dank, Karel, voor jouw baanbrekende werk als lichtwerker en pionier voor Moeder Aarde en lieve Caroline, Licht Licht Licht voor jou...
1 in Liefde,
Lydia

lieve lieve carolien,ik wil

lieve lieve carolien,ik wil je heel veel sterkte,licht en liefde wensen in deze zware tijd,heel veel liefs van sylvia

bus ongeluk

lieve caroline
heel veel sterkte en kracht bij het vreselijke ongeluk,
en het overlijden van ons zo zeer geliefde karel van huffelen
heel veel beterschap.
liefe groetjes elly ligtlijf.

Lieve Caroline, Ik wens je

Lieve Caroline,

Ik wens je heel veel sterkte toe om dit gevoelige verlies te dragen.
Ik heb Karel ervaren als een bijzondere man, in al zijn rust en toewijding.

De troost die ik zie is dat hij dáár, in dat geliefde land, dit leven heeft verlaten.

Veel liefs, Michiel Thijsse

Lieve Carolline, We rouwen

Lieve Carolline,
We rouwen met jullie mee, de reis die zo spiritueel getint was is anders uitgedraaid.
We zenden licht en liefde naar de plaatsen waar de mensen zijn, die gekwets zijn.
warme groet,
Patrick Poppe